Αντικείμενο Εργασίας

Το αντικείμενο Εργασίας της Εταιρείας είναι η μελέτη - κατασκευή κτιρίων κατοικίας, γραφείων, τουριστικών συγκροτημάτων και οποιασδήποτε άλλης χρήσης κτιρίων.

  • Η Εταιρεία με έμπειρο επιτελείο διπλωματούχων Μηχανικών αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου σας από την σχεδίαση, έκδοση οικοδομικής άδειας, κατασκευή, εσωτερική διακόσμηση και την παράδοσή του πλήρως αποπερατωμένου.
  • Η Εταιρεία αναλαμβάνει ειδικά έργα αποκαταστάσεων, αναπαλαιώσεων, ενισχύσεων, επισκευών.
  • Παρέχει συμβουλές αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας.
  • Δραστηριοποιείται στο Real - Estate στην Αθήνα και στις Κυκλάδες (Τήνο - Μύκονο)
  • Η Εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001.

 

Μελέτες - Κατασκευές

Αναλαμβάνουμε μελέτες ιδιωτικών έργων οποιασδήποτε κλίμακας, από την ιδιωτική σας κατοικία μέχρι την επένδυσή σας (τουρισμός, βιομηχανικό κτίριο κλπ.). Επιπλέον κατασκευάζουμε ιδιωτικά έργα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Ανέγερσις - Δημόσια Έργα

Aπό το έτος 1990 κατασκευάζουμε Δημόσια έργα στην Aττική και στις Kυκλάδες με το εργοληπτικό πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού Kωνσταντίνου Eισαγγελέα. Από το 2002 ιδρύθηκε η εταιρία "ANEΓEPΣIΣ - ΔHMOΣIA EPΓA" με αποκλειστικό αντικείμενο τα Δημόσια έργα.

Αρχιτεκτονικές μελέτες – Design – Έκδοση οικοδομικών αδειών

Η Εταιρεία μας με ένα επιτελείο Αρχιτεκτόνων, Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι από την αρχή δίπλα σας. Από την επιλογή του οικοπέδου ,σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος, προτάσεις για την αξιοποίηση του ανάλογα με τις ανάγκες σας, έκδοση όλων των απαραίτητων εγκρίσεων όπως Δασαρχείο, Αρχαιολογία  κ.λ π.  και τέλος την έκδοση της απαραίτητης οικοδομικής αδείας.

Ανέγερσις Ε.Ε.

Μελέτες → Επίβλεψη Κατασκευές

 

Ο περιηγητής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα καμβά HTML5.
100+
Ολοκληρωμένα Έργα
Ο περιηγητής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα καμβά HTML5.
25
Χρόνια Παρουσίας
Ο περιηγητής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα καμβά HTML5.
500+
Ευχαριστήμενοι Πελάτες